lördag 12 mars 2011

wow


















Vaknar upp till ännu en dag i staterna. Kaffet är bryggt, tvn är på och vädermannen berättar för oss att vi får en solig dag, 68 degrees, vad nu det är. Man vet att man är i amerikanska södern när han säger:

-If you are going up for Sunday morning service tomorrow, youll have nice weather.

Idag ska vi på lemurutflykt. Titta på lemurer med andra barnfamiljer och sen ha en potluck picknick med hamburgare och korv. Jag anar att Etty kommer älska det. Hon har lärt sig två amerikanska ord än så länge. De är: Wow och hug. Troligtvis kommer hon använda det första mycket. Titta en lemur! WAAAAAUUUUUUW!

Trevligt med helg, då kan spousen få vila lite från alla sina viktiga sysslor och mannen göra ett handtag. Det är ju en lite speciell semester vi åkt iväg på. Det var jag som övertygade mannen att han lika gärna kunde sitta i usat och jobba som i kalla Sverige, eller att det snarare skulle gynna hans avhandling. Men nu när vi kommit hit klagar han ibland på att jag försöker ändra spelreglerna eftersom jag tycker det är tråkigt att han måste jobba hela tiden och inte vill umgås. Men idag ska vi kärnfamiljslyckliga ut och roa oss.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gillar flexibla spelregler.
Om det inte är fotbolls-VM.