onsdag 22 oktober 2008

Fostersdagen


Gasen har kommit. Nu kan man strosa runt i t-shirt i vår lägenhet igen. Toaletten är varm som en bastu. Känner mig undernärd på värme så jag frossar loss lite nu i början. L och J går och svettas istället och öppnar fönster.

Idag har vi en Fostersdag. Alltså en heldag på trevliga veranda-caféet Fosters. Ingen konversation, utan vi har med oss varsin bok och sitter tysta och läser. Märta har oxå en bok och ett äpple att leka med och när hon kräver mer så turas vi om att bry oss. Det är helt fantastiskt. L säger att man inte behöver något mer i livet än detta. Familj, vänner, en bra bok och ett trevligt café. Jag håller med. När man blir lite stel i nacken eller trött på att läsa så går man in och köper lite lunch, en kakbit eller lite kaffe.

J är den som fattas. Han har kommit in i nåt sjukligt effektivt tänk. Går numera upp vid fem och åker iväg till campus vid sju. Men idag sprack det då han försov sig till halv åtta. Vi andra tre som bara semestrar var skadeglada över att det inte höll i sig så länge.

3 kommentarer:

linnea sennehed sa...

skönt med värme! Här ska det bli snö i helgen har jag hört, får väl se... Ha det så bra!

lydia sa...

Hej Linnet!
Vad trevligt att du tittar in. Hur har ni det? Hur går det med Rookie? Är du hemma fortfarande?
kram

Anonym sa...

skadeglada, hihi....jag läste att människans empatiska förmåga går hand i hand med att kunna känna avundsjuka...kanske är skadeglädje andra sidan av myntet av att ni "empatiserar" hemskt mycket med joel...? lyssnar just nu på pedro the lion!! remember? skitbra, var det. mest av allt minns jag att jag sov. och att vi var så sjukt luriga och panka att vi inte betalade er för resan. det kommer jag att skämmas över så länge jag lever. ni måste snylta på oss nästa gång! ni måste! men pedro är skön.

och linnet, fina du. kul att vi kommenterar på samma blogg. känns tryggt på något sätt. gamla bjärking.

jag går hemma en vecka till och tar hand om "mitt barn"...haha...alltså min bok. och min katt. love.

puss på er.

/vero