söndag 30 november 2008

american advent










Adventsfesten blev en succé!

Efter en veckas julbak kändes det som att vi var värda en uppskattande skara. Amerikanerna trillade in en efter en och fyllde snart vår pyntade lägenhet. De var lite sega med att hugga in på bakverken. Men när de väl börjat kunde de inte sluta, vilket kändes som ett gott tecken. Och glöggen bara älskade de. Vi var tvungna hetskoka mer för folket sörplade i sig så mycket.

Det sociala verkade också funka bra. Väldigt mycket teologer som man var lite rädd att de skulle bilda sin egen klunga. Men även de öppnade upp och pratade med oss vanliga om vardagliga ting.

Som värd och värdinna hoppar man ju bara runt från samtal till samtal och kan inte direkt djupdyka men det verkade som vännerna hade det trevligt. Efter sista man hade gått gjorde vi i alla fall segerdans i hallen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hur gillade dom knäcken????

lydia sa...

Knäcken var mycket uppskattad. Vi ställde fram J´s tredje batch som blev rätt bra. Konsistensen var perfekt men lite fattig smak. De åt i alla fall varenda en.

Anonym sa...

Lydia,

Som vanligt ser allt så trevligt ut. Vi ska ha kalas för Cam i morgon och vad jag hade önskat att du fanns i Sweden med din hotline för pastry! men det ordnar sig nog ändå. Bagarn är ruggit ringrostig, allt sitter långt inne.. inte som förr.

lydia sa...

Hej bagarn!
Det ordnar sig. Det är som att cykla man glömmer inte sina bagarkunskaper. Det sitter i dina händer. Gör dina mästercroissanter till henne så blir det bra! Hade otroligt gärna varit där just nu och firat henne däremot.